Zdrava Glava

Očuvanje mentalnog zdravlja
Grad Zagreb

Datum: 31. siječnja 2024.
Vrijeme: 18.00 sati
Lokacija: online, YouTube kanal NZZJZ-a „Dr. Andrija Štampar“
Organizator: Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Grad Zagreb

Tribina za roditelje: Tko više treba ekrane – djeca ili roditelj? održat će se u srijedu, 31. siječnja 2024. godine, s početkom u 18.00  sati putem YouTube kanala NZZJZ-a „Dr. Andrija Štampar“. Vodit će je mr. Andreja Radić, dipl. socijalna radnica iz Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“.

Utjecaj digitalne tehnologije svakodnevno raste te su pametni telefoni, tableti, računala, Internet i društvene mreže postali sastavni dio našeg svakodnevnog funkcioniranja. Odrasli često ističu da mladi provode previše vremena koristeći tehnologiju te posljedično dolazi do nedovoljno razvijenih socijalnih i komunikacijskih vještina i poteškoća u svakodnevnom funkcioniranju.

Jesu li roditelji odgovorni kada su u pitanju njihove navike korištenja moderne tehnologije? Pružaju li svojoj djeci pozitivan model ili nesvjesno čine baš suprotno?

Odgovore na ova ali i ostala slična pitanja saznajte na još jednoj Tribini za roditelje u organizaciji Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ i Grada Zagreba.

Molimo da se prijavite putem elektroničke pošte na adresu: andreja.radic@stampar.hr