Zdrava Glava

Očuvanje mentalnog zdravlja
Grad Zagreb

Podaci prikazani na ovim web stranicama ponuđeni su isključivo u svrhu informiranja. Osim službenih oznaka Grada Zagreba, te sadržaja koji se prenosi iz drugih izvora, izvorni dokumenti i fotografije mogu se preuzimati bez ograničenja, uz obvezno navođenje izvora s linkom na mentalnozdravlje.zagreb.hr. Ponovna upotreba podataka dopuštena je, dakle, uz uvjet navođenja njihova izvora. Korisnicima se savjetuje da provjere obavijesti o autorskim pravima pojedinih dokumenata i stranica.

Gradska upravna tijela odgovorna su za točnost i ažurnost sadržaja na dijelu stranice iz njihove nadležnosti, osim za sadržaj koji se kao poveznica prenosi iz drugih izvora. Uredništvo koordinira rad gradskih upravnih tijela i ustanova te utvrđuje smjernice i razvoj.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

 

Pravila privatnosti

 

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, uredništvo prikuplja podatke o preuzetom sadržaju (obrade i korištenja podataka putem ankete ‘Kako si?’ koje ispunjavaju građani), vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju ili mogu identificirati (poput imena, spola, adrese, e-maila ili poštanske adrese i dr.). Grad Zagreb ne prikuplja vaše osobne podatke.

Uredništvo zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internet stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Kolačić je postavljen od strane web stranice kada korisnik posjeti stranicu. Isti je neophodan za rad web stranice. Ovaj kolačić ne prikazuje informacije o identitetu i ne prati korisnika te se automatski briše kada korisnik ugasi svoj preglednik.