Zdrava Glava

Očuvanje mentalnog zdravlja
Grad Zagreb

Datum: 24.04.2023.
Vrijeme: 18.00 sati
Lokacija: Online putem Youtube kanala
Organizator: Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

S obzirom na to da Tribina za roditelje: „Rizici rastave“, zbog tehničkih poteškoća, nije održana u ožujku, obavještavamo vas o novom terminu i to u ponedjeljak, 24. travnja 2023. godine, s početkom u 18 sati putem You tube kanala.

Vodit će je mr. sc. Snježana Šalamon, dipl. socijalna radnica iz Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“.

U suvremenom društvu sve češće svjedočimo rastavi roditelja koja može biti izvor stresa i za djecu. Iako svi roditelji žele da rastava bude što mirnija i da djeca što manje pate, vidimo da se to u stvarnom životu ne događa i da neki roditelji u tome ne uspijevaju. U takvim situacijama se događa da dijete bude svjedokom roditeljskih svađa i međusobnog prigovaranja. Roditelji indirektno traže od djece da odluče koji je od njih u pravu, a potom i da zauzmu strane.

Na tribini „Rizici rastave“ govorit ćemo o greškama koje roditelji rade u procesu rastave i o posljedicama koje ona može imati na rast i razvoj djece.

Tribinu „Rizici rastave“, možete pratiti online u ponedjeljak 24. travnja 2023. godine, s početkom u 18 sati, putem službenog YouTube kanala NZZJZ-a „Dr. Andrija Štampar“.

Molimo da se prijavite putem elektronske pošte na adresu: andreja.radic@stampar.hr.