Zdrava Glava

Očuvanje mentalnog zdravlja
Grad Zagreb

Događanje

II. Zagrebački simpozij mentalnog zdravlja „Nevidljive granice: Rušenje barijera u zaštiti mentalnog zdravlja“

Datum: 14. - 17.2.2023.
Lokacija: Online
Organizator: Grad Zagreb i Centar za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb – Istok.

PRIJAVE ZA SIMPOZIJ SU OTVORENE!
II. Zagrebački simpozij mentalnog zdravlja s međunarodnim sudjelovanjem “Nevidljive granice: Rušenje barijera u zaštiti mentalnog zdravlja” bit će održan online od 14. do 17. veljače 2023.
Izvrsnost, posvećenost i solidarnost u dijeljenju znanja niti su vodilje ovogodišnjeg simpozija, na kojem vas kroz četiri dana izlaganja očekuju 72 eminentna predavača iz svijeta znanosti i kliničke prakse, koji će se posvetiti temi barijera u ostvarivanju zaštite mentalnog zdravlja kroz životni tijek.
Simpozij stvara platformu koja donosi globalni napredak na lokalnu razinu osnažujući stručnjake mentalnog zdravlja i omogućavajući im da se u ovim izazovnim vremenima oslone na znanja vodećih stručnjaka u Hrvatskoj i svijetu te najnovije znanstvene spoznaje u području mentalnog zdravlja.
Sudjelovanje na simpoziju je besplatno i biti će bodovano pri nadležnim komorama. Budući da je broj mjesta ograničen, prijava je obavezna.
Prošlogodišnji simpozij dosegao je čak 1000 prijava u svega 3 dana, popunivši tako svoje kapacitete, stoga – požurite! Ne propustite priliku učiti i biti inspirirani od strane najuglednijih hrvatskih stručnjaka iz područja mentalnog zdravlja djece i odraslih, ali i predstavnika cijenjenih institucija izvan naših granica poput Centra za psihotraumu Sveučilišne bolnice u Utrechtu, Sveučilišta UCLA ili Sveučilišta u Oxfordu!
Broj mjesta je ograničen, a prijava obavezna.
Prijave se ostvaruju putem poveznice: http://tiny.cc/zg_simpozij_2023
Poveznica za listu čekanja: https://tinyurl.com/simpozijlistacekanja
PROGRAM SIMPOZIJA
Organizatori simpozija su Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, i Centar za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb – Istok, uz partnerstvo Klinika za psihijatriju Vrapče, Klinike za psihijatriju Sveti Ivan, Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” , Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež i Klinike za psihijatriju i psihološku medicinu KBC Zagreb.