Zdrava Glava

Očuvanje mentalnog zdravlja
Grad Zagreb

Vijest

Online simpozij s međunarodnim sudjelovanjem “Mentalno zdravlje u pandemiji i nakon nje: Što smo naučili i kamo idemo?”

U Tjednu psihologije, u razdoblju od 15. do 17. veljače 2022. godine održat će se online simpozij s međunarodnim sudjelovanjem “Mentalno zdravlje u pandemiji i nakon nje: Što smo naučili i kamo idemo?”

Organizator simpozija je Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, u suradnji s Centrom za zdravlje mladih Doma Zdravlja Zagreb – Istok i Poliklinikom za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, a partneri u organizaciji su zdravstvene ustanove kojima je osnivač Grad Zagreb. Simpozij je namijenjen psiholozima, psihoterapeutima, liječnicima te svima drugima koji u svom radu pružaju podršku djeci, mladima i odraslima. Ideja vodilja je integrirati dosadašnje spoznaje u suočavanju s izazovima mentalnog zdravlja djece, mladih i odraslih u pandemiji, imajući u vidu njihovu znanstvenu utemeljenost, primjenjivost u praksi i praćenje novih znanja i istraživanja.

Na simpoziju sudjeluju eminentni međunarodni stručnjaci što će dodatno program učiniti interesantnim imajući u vidu dobre prakse iz svijeta. Sudjelovanje na simpoziju je besplatno i bit će prijavljeno strukovnim komorama. Prijave su zatvorene obzirom na popunjen kapacitet ograničenog broja sudionika.

Program simpozija pogledajte ovdje a više o stručnjacima i temama predavanja pročitajte u nastavku članka.

Za svakodnevne novosti i aktivnosti Simpozija, poput ovih ispod, aktivno pratite FB profil Centra za zdravlje mladih.